Liikuntapalvelumme

Liikuntapalveluidemme tarkoituksena on aloittelevien sekä jo aktiivisesti liikkuneiden kunnon kehittyminen ja vireystilan nostaminen.

Kuntostartti
Kuntostartti on suunniteltu niille joilla liikkuminen on jäänyt väliin jo pidemmäksi aikaa. Startissa aloitetaan kevyesti yhdessä liikkumalla, innostetaan ja perehdytetään jokainen liikunnan alkuun. Lajeina ovat mm. sauvakävely ja pyöräily.

Triathlon
Triathlon on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista lajeista maailmassa ja se  kehittää kuntoa todella monipuolisesti ja sopii kaikille. Triathlon koostuu kolmen lajin yhdistelmästä: uinnista, pyöräilystä ja juoksusta.

Yrityksten henkilöstölle järjestämme Triathlonkouluja, joiden avulla jokainen pääsee alkuun lajissa tai parantaa nykyistä tasoaan.  Jokainen osallistuja läpäisee triathlonin lyhyen matkan kilpailun - sen me lupaamme!

Juoksu
Juoksu on loistava laji kunnon kehittymisen, erityisesti jos on rajallisesti aikaa käytettävissä harjoiteluun. Järjestämme yritysten henkilöstölle juoksukouluja joissa opastamme oikeaan juoksutekniikkaan ja harjoitteluun. Juoksukoulun avulla pääsee hyvin harjoittelussa alkuun tai parantamaan suoritustaan vaikka maratonilla. Kaikki osallistujat kehittyvät huomattavasti juoksussa - se on meille kunnia!

Kahvakuula
Kahvakuula on erinomainen harjoitteluväline ja oikein käytettynä se kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskuntoa. Laji sopii kaikille ja se täydetää hyvin juoksu- ja triathlonharrastusta. Kahvakuula sopii myös kiireisille ihmisille, sillä sillä voi helposti treenata myös kotioloissa.

Venyttely
Venyttely on tärkeää jotta vältytään tyypillisiltä työperäisiltä ongelmilta, kuten niska-ja selkäkivut mutta myös tärkeää liikkuville ihmisille edistämään kehitystä. Venyttelyohjauksemme on suunnattu koko henkilöstölle ja sen pohjalta jokainen voi myös helposti jatkaa omatoimisesti.